Veiligheid

– Zwaai en gooi niet met zware dingen zoals hamers.

– Kijk goed waar je loopt, zodat je niet op uitstekende spijkers trapt.

– Sla uitstekende spijkers altijd krom zodat je er niet achter blijft haken of je er aan kunt bezeren.

– Zorg dat er geen uitstekende punten hout aan de hut zitten.

Mocht er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch wat gebeuren, waarschuw dan je leiding en kom naar de EHBO-tent.

ehbo

 

Extra bescherming door veiligevoeten.nl

VeiligeVoetenLogo02

 

Veilige voeten anti-perforatie inlegzolen voor kinderschoenen

Doel

Het doel van onze veiligheidszolen is om de voeten op effectieve wijze te beschermen. Onze inlegzolen bieden bescherming in ruig terrein en tegen scherpe objecten zoals rotsen, stenen en spijkers. Onze zolen zijn voor gebruik in de eigen schoenen in situaties waar een investering in veiligheidsschoenen of bergschoenen niet loont.

Materiaal

De inlegzolen zijn gemaakt van een textiel uit meerdere lagen dat met aramide vezels is versterkt.VeiligeVoetenProduct02OpMaatKnipbaar

Een bekend voorbeeld van aramide is kevlar zoals dat in kogelvrije vesten wordt gebruikt. Het materiaal is perfect voor veiligheidszolen omdat het flexibel is met een zeer moeilijk doordringbare structuur. De bescherming is even goed of beter dan die van stalen inlegzolen.

De inlegzolen worden speciaal voor ons in Europa geproduceerd door SAFiT. SAFiT is een gerenommeerde partij in de veiligheidsschoenen industrie. Het gebruikte materiaal is conform de EN12568 norm (anti-perforatie en anti-punctuur) bij verwerking in veiligheidsschoenen voor volwassenen. Merk op: deze norm is niet van toepassing op het gebruik als losse inlegzool*. Uit onze eigen tests met kinderen tot 50 kilo blijkt dat de losse inlegzolen de voeten zeer effectief beschermen. De veiligheid blijft echter altijd een eigen verantwoordelijkheid!

VeiligeVoetenProduct08HogeSpijkerGebruik

De schoenzolen worden in maat 42 geleverd en kunnen met een scherpe schaar worden bijgeknipt tot de gewenste maat zodat ze goed in de eigen schoenen passen. Sinds kort zijn de zooltjes ook verkrijgbaar t/m maat 46 (duidelijk maat aangeven). De schoenzolen hebben een dikte van slechts 2,5 millimeter. Het materiaal van de inlegzool is zacht, comfortabel en zeer flexibel. De beschermende zool past ergonomisch zo goed dat je nauwelijks merkt dat deze in je schoenen zit.

 
Voordelen

Hoge bescherming van het voetoppervlak, tegen scherpe voorwerpen zoals spijkers;

Maximale flexibiliteit en comfort;

Past goed in de eigen schoenen;

Nauwelijks extra gewicht in de schoen (43 gram);

Thermo- en electro-isolatie.

 

VeiligeVoetenReclame02
Ga naar www.veiligevoeten.nl en bestel de zooltjes online.